PatroN
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 390 Rep Puanı : 1035 Rep PuaN : 7 Kayıt tarihi : 03/04/09 Yaş : 31 Nerden : ist.PENDİK
| Konu: Bilgisayar Şiiri Çarş. Ocak 13, 2010 6:54 pm | |
| Teknoloji dedim , bilgisayar aldim. O da yetmedi internete baglandim PC Personel Computer demekmis anladim WEB sayfasi hazirlamaya basladim
Arkadas dedi chat denen bir sey var Karsinda milyonlarca insan var Arada ciksa da bir kaç davar Bu alemde çok sey var
Buldum bir ****** yükledim bilgisayara Isin yoksa kanal kanal kiz ara Yakisikliyim diye gel de anlat bunlara Fotografda yok ki göndereyim de inansinlar bana
Sonunda buldum bir kiz inandi bana Olmusum gözünde bir numara Ben oldum Mecnun o oldu Leyla Bu ask bitmez dedim gitse de mezara
Askim için gece gündüz bekledim Belki gün gelir , evleniriz dedim Telefonumu verdim aramasini bekledim Gün geldi erkek oldugunu ögrendim
Leyla dedigim çikti Kerem Bundan sonra ben neylerem Utanmadan bir de yollamis resim Bu CHAT ten kaçti hevesim
Arkadaslar gülsün dursun, Ben ugruna yedigim BANlara yanarim Zaten olsaydi birazcik sansim Sanal alemde OP (@) olarak dogardim Belki bir Alman, bir de Ingiliz tavlardim
Gel zaman, git zaman bir kiz buldum Telefon açtim sesini duydum Resmini görünce havalara uçtum Bu sefer IRCyi gözünden vurdum
Yine bir gün CHAT yaparken Gizliden bir HACKER bizi dinlerken Yollamis adima telefonunu Bir gün sonra aldi elimden yavrumu
Ihaneti kirdi umudumu Nickini gördükçe bükerim boynumu Halbuki onun için bozmustum Klavyemin A-S-K-I ve M tusunu
Gün geldi OP (@) oldum CHAT isini hayra yordum Kimmis o HACKER onu da buldum Bilgisayarina FORMAT i koydum
Terkeden askim döndü geri Gelir gelmez VOICE (+) istedi Meger gözü OP (@) umdaymis Arkadasa söyledim, hemen kickledi
Oysaki ne çok sevmistim Askindan WEB sayfalarina düsmüstüm Artalana resmini koymustum Belki inanmazsin ama hatta ve hatta İP numaranı bile ezberlemiştim | |
|