PatroN
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 390 Rep Puanı : 1035 Rep PuaN : 7 Kayıt tarihi : 03/04/09 Yaş : 31 Nerden : ist.PENDİK
| Konu: Sansar salvo-Psikopat Yazar Perş. Ocak 28, 2010 4:23 pm | |
| Alo nerdesin lan -Cinayet islemeye gidiyorum lan -Ne diyon lan dur yapma hemen geliyorum dur
pisi pisi pisi pisikopat aynaya bak kendi girtlagini kopart tel çalarsa bakma tutamadimya kendimi tek gelirsen konusacagina gelde vur beni anlamaz çoktur anlayan sorun var anlamaz sabah yedide sallamam yok oldum artik hiçbirseyden haz alamiyorum bagirmam lazim zanaxi aldi salvo uykuya daldi salvo relax olursa bitch uyursa geceyi bensiz düsünmüyorsa hiç bilinki bende unuttum istedigin gibi karala konus bensiz sende biraz hastasin sende bensin elestirin çekistirin birlestirin tüm kozlari sikistirin çocuklari parti ortaminda yetistirin birazda bitch birazda ot var duydum sesini kahpenin sanki bok var
psikopat yazar garip durum garip sahis psikopat yazar antidepresan agir track çok mezar kazar garip kafiyeler bullshit burasi yeralti burda herkes esit
-Alo ordamisin duyuyon mu -Saat oniki ölü kaltak orda duruyo -Tamam geliyorum bekle biraz sabret -Acele et çildiricam öldürücem
bunu görüyorum napiyosun degmez oglum bekle biraz geldim kapidayim lan giriyorum o elindeki ne lan senin göremiyorum birak lan silahi manyak [bammm!]
-artik çok geç -nerden buldun o silahi -patron verdi -oglum geberdi lan simdi ne bok yiyecez -ne biliyim lan amcik temizle kanlari -ulan senin kafani sikiyim kodumun manyagi -yaptin yaptin oldu iste psikopat ayaklari -dedim ya gerizekali artik çok geç en geç 20 dakka sonra haplar etkisini gösterir -ulan manyak ne yaptin basim dönüyo
psikopat yazar garip durum garip sahis psikopat yazar antidepresan agir track çok mezar kazar garip kafiyeler bullshit burasi yeralti burda herkes esit
| |
|