PatroN
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 390 Rep Puanı : 1035 Rep PuaN : 7 Kayıt tarihi : 03/04/09 Yaş : 31 Nerden : ist.PENDİK
| Konu: Rahdan - Hep Ben (Full Album) Perş. Tem. 01, 2010 5:07 pm | |
| 2002-2008 yılları arasında yayınladığı çeşitli çalışmalarla yoluna devam eden Rahdan, 2008'de yaptığı açıklama sonrasında suskunluğa bürünmüştü. İki yıllık aranın ardından Rahdan yeni albümü “Hep Ben” ile tekrar karşınızda. Kerim [Mic Rap], Kurşun, İnfazMika ve öz kardeşleri Puhtegan’la Serkan’ın Rahdan’a eşlik ettiği albüm sekiz parçadan oluşuyor. DBP ve Rahdan tarafından altyapıları hazırlanan albümün kayıtları biGarip Production’da alınmış. Keyifli dinlemeler...
“Rahdan - Hep Ben” Tracklist:
01.Yalanlar Son Bulmaz (Produced by Rahdan) 02. Hep Ben (Produced by Rahdan) 03. Sen Gözlerime Bakma Ey Filistin! (Produced by DBP) 04.Nedeni Sen Miydin? feat. Kurşun & Puhtegan (Produced by Rahdan) 05.Gözlerimden Dökülüyorsun feat. Kerim [MicRap] & İnfazMika (Producedby Rahdan) 06. Yalnızlıklar Feat. Kerim [MicRap] (Produced by Rahdan) 07. Kaybedenler feat. Serkan (Produced by DBP) 08. Yalanlar Son Bulmaz (Remix) (Produced by Rahdan)
Link:
Linklere Tıklayabilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekmekedir...!
| |
|