__hermes__ Yeni Üye
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 15 Rep Puanı : 29 Rep PuaN : 0 Kayıt tarihi : 12/07/09
| Konu: Gece Kahvesi part - 1 ( Hermes - Memo ) C.tesi Ağus. 29, 2009 9:28 pm | |
| Gece ölesine taş.şağına msnde yazıyoduk bi baktık lirik olmuş xD İnş. devamı gelicek =)Hermes verse Haciz ilişkiden aciz s.kine, gelse kralı kalemim gider dikine Perspektif bakışın kenefte, söle bakalım artist felsefen ne ? Domuz gribi kapladı milleti, tribi bile yuvarlak frizbi gibi xD İpi koparan yaptı rapçi tipi, ben havadayken sen görürsün dibi Tay daha tutamaz ki yay, say hakkını sana üçün biri oldu pay Fay hattı ben yazınca kırıldı, hazını alamadın diye herkese kay Adım attığını sanar bilmez adını, koru gergadını andıran kafanı xD Yakanı bırakmaz bu ikili, alıp kaç bence buralardan kolpa tayfanı Pes etmek getirmez ses, buraya gelmeden önce sünnetsiz pipini kes Tez sunsan önüme içinde lez, hata yapmaya kalkma affetmez Hermes Dır dır edersin karılar gibi, yarı yola gelince ağrır nedense karnı Yarını düşünmeden yaz barını, yanılmak istemiyosan aç gözünün farını
MeMo verse
adapte olamadım liriğe adaptoröümü yerleştirin fakülteleri bitirmiş şu kaşarı kerhaneye yerleştirin oynadığımız her sketch de oyuncu değşikliği dükkanımın açık olmadı kemerimin gevşikliği:D hermes and memo super bir tornavida takimi yildiz duz kayariz adama tor ba yine akitir zorda kaldinmi adamim bir telsiz orda takim eyer birini sokmemiz icabsa gerekicek bakim tedrisimizde sade 2 oyun bulunur gang ve bang servis ettimiz her testisi patlatiriz tekte pek nefsini savun biber torbasi hadisler teshis koyar matrix kadar heycan yok memo sakince kayar kozmopolitan dergilerine bas kapak olur yuzun uzerinden geceriz patlaklarin altimzda kalirlar uzum | |
|