Cakota-M Muzzam Üye
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 73 Rep Puanı : 148 Rep PuaN : 6 Kayıt tarihi : 07/07/09 Nerden : Kaio Sama diyarından !
| Konu: Cakota Ft Bazooka-Z - Nörolojik Nakil (Üç Öğün Diss - Part I) Çarş. Tem. 15, 2009 9:27 pm | |
| Slm herkese. Crew arkadaşım Bazooka-Z ile yaptığımız bir çalışmayı sizlere sunuyorum. Emeğe saygı, Rap'e devam...! Ana Yemek (Bazooka-Z Verse I) Daha bu boranı göremiyor şu yelde yıkılan "has" anıtlar Havayı pompa kâlbi yordu, kansızlıktan hasta damar Varsın olsun üç-beş itlik sürüye verecek çöp hazır Susma bitsin, kusalım diye bu börtü-böcek kıvranır Şah sanırlar kendilerini, oysa ön sekizliler Birkaç hamle tıkar nefesi; Bazo'ya dön, sekiz gider Derdi tasası kalmamışsa kişiye belâ farz olur Böyle dili g.tünde gezinen tayfada olmaz onur Dur bi' düşünüp öyle davran; ah, tamam be yok beyin Nörolojik nakilden önce sakın ha önüme gelmeyin Yine mi aynı mavralar ve yine mi aynı hâl-tavır? Aptal aklınız batakta; Bazo'yu aklı kurtarır Kırdığınız pot dizilse boyunu aşacak Galata'nın Kazâ kesin, yararı olmaz ayarı yav'şak balatanın Tanıyın kalemi sayfalarda, kânun oldu sayfalarca Dedikoduyla yıkayın ağzı; susuzluğunuz gayba anca Çek tabanca, delik demir; bas tetik ve bitsin iş Têcilimde tahsilim, sen kahpelikte çift dikiş Klişe fetişi fâhişesin, helâlden uzak duran Bil ki başını yakacak hasmı tanımadan tuzak kuran Hangi gaz uçurdu balonu? Yeli bu yerden toz alır Kadraj oradan kalkar, geriye altlı-üstlü poz kalır Kırılan dilimin kemiği olsun; ezilen otlar alınacak Armutlar nasıl döküldü keser kesmez dalı nacak..?!
Ara Sıcak Varan bir: Bu yetki itte öfke oduna malzeme Varan iki: Zaman içinde ruhsuz oduna benzeme Varan üç: Bi' torba dolusu mermi, alayı kurusıkı Varan dört: Kayan çok olmuş, bundan dolayı donu sıkı Varan beş: Beşik altında dayalı duran boyalı taş Varan altı: Libido azdı, nerde kuduran ona yanaş Yaş gözü, sümükse burnu esîr almış, haberi yok Sağ gösterip sol vur, Bazooka; zıbığı salla, kalemi sok...!!!
Tatlı (Nako) Düz kontak yap kendi arabana Elimde cop ve yolda bana rastla Önemli nokta: Ben emniyet değilim Şu anda güttüğüm "artniyet" diyelim Kânun nâmına çök dizin üzerine O laçka bedenini dök bezin üzerine G.tünü kapat, kuru rûhunu ver bana Rûhum ırzına geçse yeter sana.....!!!!!
Ana Yemek (Cakota Verse) Çırpınma çizdiğin tip geyşa, koydum ortaya al Bazo iti aşağı, Yaş vurur inkar edilemez başa, kral sansın kendini sanalın yavşağı, Absürt oldu,içine hınç doldu, nevri kevgir oldu bakın kudurdu, Aklı toydu, kelimelerimin gücünü buldu, zihin sonunda doydu, Şeceresi kum bunlar, salla kroşeyi surata, görsün alem Cakota, Kim alkışlarsa ayakta, eyvallah alayına, Muhalif daim sancakta, Emeğe saygısız ortamda, kim kime dum duma sır bize aşık, Ata yaslan müfarık, k.çı başı ayrı özü sözü gayrı münafık, Beyin gönderme yapmış aklınca, Rap’in kokuyor aynı kokarca, Sırada kim var,ayna kancığa ancak koyar, takar ani kanca, Sus kes, eskiz dilinde pelesenk ne bu ses, yırtınma boş bi heves, K.çında belirse de hoplatma,bu kılıcın sahibi sanki Demokles…!
Neyse neyse ciddiyeti bırakalım xD xD
Gel Cako’m, dedi Bazo’m. Bende onun keyfi, Kırılmasın işte diye kıramadım bu teklifi, Bir elimde sigara Rap dilimde gargara, Alayına değil ha kralına bu mısra, Oyna kaldır elleri havaya, Rap görsün, Milletin kine hıncı,ters yüzüne dönsün, Kaçınız kaç kalem beşiniz birden iç içe, Peçe takma yüzüne, k.ç açıkta gir serçe, Ana-bacı-ırk-soy, daima bizde kutsal, Ata-bayrak-din-boy, sizde her şey masal, Nabza göre şerbet bu, hissetmeyen öküzdür, Zırvalığın kralına ancak p.nisim böğürür..!
Ara Sıcak Varan bir: Bu yetki itte öfke oduna malzeme Varan iki: Zaman içinde ruhsuz oduna benzeme Varan üç: Bi' torba dolusu mermi, alayı kurusıkı Varan dört: Kayan çok olmuş, bundan dolayı donu sıkı Varan beş: Beşik altında dayalı duran boyalı taş Varan altı: Libido azdı, nerde kuduran ona yanaş Yaş gözü, sümükse burnu esîr almış, haberi yok Sağ gösterip sol vur, Bazooka; zıbığı salla, kalemi sok...!!!
Tatlı (Nako) Düz kontak yap kendi arabana Elimde cop ve yolda bana rastla Önemli nokta: Ben emniyet değilim Şu anda güttüğüm "artniyet" diyelim Kânun nâmına çök dizin üzerine O laçka bedenini dök bezin üzerine G.tünü kapat, kuru rûhunu ver bana Rûhum ırzına geçse yeter sana.....!!!!!
Ana Yemek (Bazooka-Z Verse II) Düzde imanı gevrediçe Bazo bu katırı yokuşa koş Sözde çift uzuvlu erkek, lâkin özde topu totoş Coştu sahte haranın kahpe arpa bilmez atları Surata fiske, kabaya küskü; sersefil tezatları İçinde eriyen her bi' kişilik "dişilik" sıfatı almalı Çayıra karşı çömeltip de yağız bir atı salmalı Kalıtsal bu rahatsızlık, köküne inmek şart bugün Ben mi yiğidim? Sen mi kancık? Bence iyice tart-düşün Hoş-beş etme fasılı bitti; saygı, sabır, dert-tasa Kimle dalaşır, kime gülerdik lan bu aygır olmasa? Nereye s.çsak orada yapılır karasinek mitingleri Vızlamakla sanki başıma geçirecek mi ringleri? Mübalağasız mülâkat bu, sormadan cevaplarım Keşke sizi süpürmek olsun sona kalan sevaplarım Hımbıl durarak say yerinde; geçileceksin, çâre yok Hazmın zordur bunu tümüyle böl ve tâne tâne sok Makatı kanırtan bu acının sebebi ben ve sonucu ben Baldırı çıplak veletsin, her emirle donu düşen Şen bir hâlde kafanı salla, okumamanda fayda var Denge kaçtı bi' kere g.tte zorlasan da yalpalar Ve çizgiden taşarsın dışarı; "demedi" deme, unutma sen Ben andıkça ağrın artar; kızardıkça tut basen Herkes kendi tereyağında kavrulur ve gün sayar Gâfiller inkâr da etse Bazooka gün be gün koyar..!
Tatlı (Nako) Düz kontak yap kendi arabana Elimde cop ve yolda bana rastla Önemli nokta: Ben emniyet değilim Şu anda güttüğüm "artniyet" diyelim Kânun nâmına çök dizin üzerine O laçka bedenini dök bezin üzerine G.tünü kapat, kuru rûhunu ver bana Rûhum ırzına geçse yeter sana.....!!!!! | |
|
PatroN
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 390 Rep Puanı : 1035 Rep PuaN : 7 Kayıt tarihi : 03/04/09 Yaş : 31 Nerden : ist.PENDİK
| Konu: Geri: Cakota Ft Bazooka-Z - Nörolojik Nakil (Üç Öğün Diss - Part I) Perş. Tem. 16, 2009 11:12 am | |
| yine tek kelime ile harika olmuş mamy abi ancak şu kısımlara verdiğin isilerede bayılıyorum | |
|
Cakota-M Muzzam Üye
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 73 Rep Puanı : 148 Rep PuaN : 6 Kayıt tarihi : 07/07/09 Nerden : Kaio Sama diyarından !
| Konu: Geri: Cakota Ft Bazooka-Z - Nörolojik Nakil (Üç Öğün Diss - Part I) Perş. Tem. 16, 2009 6:57 pm | |
| Eyvallah biraderim, güzel yorumun için teşekkürler. Devamı gelecektir. Part-2 de hazır. Müsait bir vakitte onuda paylaşım inşallah..! | |
|
PatroN
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 390 Rep Puanı : 1035 Rep PuaN : 7 Kayıt tarihi : 03/04/09 Yaş : 31 Nerden : ist.PENDİK
| Konu: Geri: Cakota Ft Bazooka-Z - Nörolojik Nakil (Üç Öğün Diss - Part I) Cuma Tem. 17, 2009 1:56 pm | |
| İnşallah Abi,Bekliyoruz Devamını... | |
|
CieM
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 229 Rep Puanı : 537 Rep PuaN : 5 Kayıt tarihi : 04/04/09 Yaş : 30 Nerden : pendik/ist
| Konu: Geri: Cakota Ft Bazooka-Z - Nörolojik Nakil (Üç Öğün Diss - Part I) Paz Tem. 26, 2009 8:46 pm | |
| çok uzun ve uzun olduğu kadar da güzel olmuş | |
|
Cakota-M Muzzam Üye
| Konu: Geri: Cakota Ft Bazooka-Z - Nörolojik Nakil (Üç Öğün Diss - Part I) Ptsi Ağus. 10, 2009 7:45 pm | |
| Teşekkürler beyler yorumlarınız için, devamı gelecektir İnşallah..! | |
|