| fernan - blameON (19-?? ağustos) | |
|
|
Kim?? | fernan | | 40% | [ 2 ] | BlameON | | 60% | [ 3 ] |
| Toplam Oylar : 5 | | Anket kapatıldı |
|
Yazar | Mesaj |
---|
CieM
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 229 Rep Puanı : 537 Rep PuaN : 5 Kayıt tarihi : 04/04/09 Yaş : 30 Nerden : pendik/ist
| Konu: fernan - blameON (19-?? ağustos) Çarş. Ağus. 19, 2009 1:12 pm | |
| kurallar belirtilmişti. 24 barlık 2şer diss fernan başlar-blameOn cevaplar blameOn başlar-fernan cevaplar TURNUVA 5 GÜN SÜRELİDİR
En son CieM tarafından Paz Ağus. 23, 2009 2:28 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
fernan Yeni Üye
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 3 Rep Puanı : 6 Rep PuaN : 0 Kayıt tarihi : 17/08/09
| Konu: Geri: fernan - blameON (19-?? ağustos) C.tesi Ağus. 22, 2009 1:55 pm | |
| İlk round işin bitik rhyme zamanı durumun kritik Umarım senden beklediğim en iyi disslerde dandik Seyirci Kalman senin için daha iyi olur Fernan Dissler ile seni yerden yere vurur Ne kadar aşşağılanmak istiyorsun cevap ver Ben ses çıkarmasam sözlerim yere serer Hayatta yaşamaya çalışan kişiliksiz bir sefilsin Geri çekil ve hiç yoktan adayların sevinsin 3 Kıta yeter sana yazmaya gerek bile yok Karekterinde diss yazamıcak kadar boş Kendini kandır ve amaçsız sona dogru koş Ben kolay kolay kaybetmem bunuda beynine sok | |
|
| |
BlameON Muzzam Üye
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 72 Rep Puanı : 177 Rep PuaN : 1 Kayıt tarihi : 27/07/09 Yaş : 32 Nerden : BilemeOM:=)
| Konu: Geri: fernan - blameON (19-?? ağustos) C.tesi Ağus. 22, 2009 3:04 pm | |
| Seyirci kalmamı beklediği palyaçoluğu, ağzından eksik olmuyor ki salya çocuğun Benim tek dizem etmez, senin çoğulun, Blame ateşle yoğrulur fernan kendi tükürüğünde boğulur, Coğrafya derslerine konusun,nesli tükenen hayvanların sonuncusu Blame tepene bindi mi ağırlaşır omuzun Yerindibindeyiz burası underground, yol uzun, 12 barlık diss olmaz ki kafası almadı domuzun...
Demek bu karakterle diss yazamıcam,sendeki karakterse haklısın azamıycam, Komik oluyosun gaz aldıkça,önümde azaldıkca azalıcan,sanırım s*kilmekten haz alıcan.. Kazanıcağın tek kulvar buLvar gazetesi,p.rno sitesi deiL burası Rap sitesiXD Yazana karın ağrısı eziğin kazanma idesi; Senin gibi sazanLar olmasa doLmaz büyük balığın midesi:D
Küçümsediğin rapçi senden yüksek konumda,Kime sorsan böyle der bu forumda Amaçsız son dediğin damalı donunsa,çaresine bakarım onun da,nasılsa zararlı sen çıkçan sonundaXD BarLarın da eteğin kadar mini;birini esir aldı meni diğeri daha yeni ancak onu da dize getirir bLame kalemi... Nigga olmak istiyor da izin vermiyor teni ,Beyaz ten ticareti için işe yararsın ancak Nigga naP'sın seni...
| |
|
| |
BlameON Muzzam Üye
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 72 Rep Puanı : 177 Rep PuaN : 1 Kayıt tarihi : 27/07/09 Yaş : 32 Nerden : BilemeOM:=)
| Konu: Geri: fernan - blameON (19-?? ağustos) C.tesi Ağus. 22, 2009 3:29 pm | |
| 4 satır flex,gerisi durexXD...
Şarkı deil seninki gibi hobay,ben profesörüm sen kobay,bayan wc yerin No bay,Peace don't together with war,bende daha çok söz war,okuyunca ztn diyeceksindir ''Ay!'',ok atamayınca b.k atacak we yiyeceksindir yay,senin kısrağın karşımda tay,her stilde s*kerim dikey - yatay,artık bu sözlerden sonra altıma yat ayyy yeter bu kadar bundan sonrası özel hayat,anladınız siz onu demlik&çay,kaynaşcaz şimdi biz şimdilik bayyyXD...
Bi dk bi dk...bayy mı dedim:S özür dileriM...sansür fln umrumda deiL...dinLE & zevkini çıkar....
Lavuğu koydunuz önüme am.na koydum sansürün, Yamultmaya gerek yok bu sefer film tam sürüm,
Roller paylaşıldı,s.ken s.kilen belli, Güzel paylaşımdı,siten (89) şimdiden elli,
Milyona ulaştı bu senin tıklanma rekorun, Rapte değil sadece,s.kerken de hard korum,
Mikrofondan çok yakıştı dar ağzına penisim, Moron halinLe atıştın,anlaşılan yenisin...
Sonucu beLLi battle'de,boy ölçüşmeye kalkıştın, Ben rap yaptım sahnede,sen sadece alkıştın. (şak şak)
Şak şak dememe bakma senLe geçtim daşşakXD... Kavşakta yürüyemezken,valse kalktı yavşak...(muhaha)
Pozitif çıkacak tek sonucun hamilelik testinde, Uzi pis yıkacak eziği,kurşun saklı restimde...(peace!)
^^
| |
|
| |
fernan Yeni Üye
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 3 Rep Puanı : 6 Rep PuaN : 0 Kayıt tarihi : 17/08/09
| |
| |
CieM
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 229 Rep Puanı : 537 Rep PuaN : 5 Kayıt tarihi : 04/04/09 Yaş : 30 Nerden : pendik/ist
| Konu: Geri: fernan - blameON (19-?? ağustos) Paz Ağus. 23, 2009 2:30 pm | |
| atışma bitmiştir. yorum ve oylarınızı bekliyorum | |
|
| |
Feryat BC Yeni Üye
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 16 Rep Puanı : 33 Rep PuaN : 2 Kayıt tarihi : 11/08/09
| Konu: Geri: fernan - blameON (19-?? ağustos) Paz Ağus. 23, 2009 4:30 pm | |
| Sanırım BlameOn götürmüş bu kapışmayı... | |
|
| |
CieM
| Konu: Geri: fernan - blameON (19-?? ağustos) Ptsi Ağus. 24, 2009 4:11 pm | |
| kapışmanın galibi BlameON dur. her iki tarafada teşekkürler | |
|
| |
PatroN
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 390 Rep Puanı : 1035 Rep PuaN : 7 Kayıt tarihi : 03/04/09 Yaş : 31 Nerden : ist.PENDİK
| Konu: Geri: fernan - blameON (19-?? ağustos) Salı Ağus. 25, 2009 10:24 am | |
| SONUÇ BELLİ OLDUĞUNA GÖRE VE SORU KALMADIĞINA GÖRE KONU TARAFIMCA KİLİTLENMİŞTİR.! | |
|
| |
| fernan - blameON (19-?? ağustos) | |
|