| (2. Tur) BlameON - Barf Panzarm (31ağsts.-5 eylül) | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
CieM
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 229 Rep Puanı : 537 Rep PuaN : 5 Kayıt tarihi : 04/04/09 Yaş : 30 Nerden : pendik/ist
| Konu: (2. Tur) BlameON - Barf Panzarm (31ağsts.-5 eylül) Ptsi Ağus. 31, 2009 1:10 pm | |
| kurallar aynı, 24 barlık 2şer diss. 1-2-2-1 sırasına göre olacak | |
|
| |
BlameON Muzzam Üye
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 72 Rep Puanı : 177 Rep PuaN : 1 Kayıt tarihi : 27/07/09 Yaş : 32 Nerden : BilemeOM:=)
| Konu: Geri: (2. Tur) BlameON - Barf Panzarm (31ağsts.-5 eylül) Çarş. Eyl. 02, 2009 4:53 am | |
| Ciem'le konustum pek vaktim olmuyor kusura bakmayın brz geciktim Başarılar Barf...
Karşımdasın az ezilmen için gerekebilir kasman İt gibi havlamana gerek yok her şeyi acıklıyor tasman Şansı bol ya dikensiz yolda yürüdükçe efendi kesilir Bu sözlerle fan yapamaz ki belki tatmin eden sesidir... Gülmem gerekebilir kusura bakma bu kadar wack'ini görmemiştim Karşımda umutlanabiliyor duyunca herhalde bu kör demiştim Yukarılara çıktıkça artan basınç sanırım beynini etkilemiş 21 gram aklı vardıXD o da uçmuş utanmadan kral'a tepki verir. F*hişelere de rap hakkı verirseniz olacağı buydu (demiştim!) Sperm dediğiniz nedir ki Barf'a ancak suydu...(seviştiXD)
Bu kadar böcek ezeceğimi bilsem kurardım Coca Cola ile irtibat, Geç karşıma cevap yaz sonra becereme yırtıp at (boşa yıprat) Ayıp lan önce ayıklanda gel taştan taşaktan ''pirinç'''im Kayıp var s*kle bozmuş bilinci,bi de geçinir ''birinci''.... Şimdi git g*t ver mahallende hayatına ''beyaz'' bir sayfa aç Sus bi ötme kuş gibi kaptan olsan geminde kalır tüm tayfa aç %1'lik punch oranı rap'İndeki etki ancak diş kovuğu... Rüya bile olamaz kazanmak git imamın yanında al soluğuXD Beynine işliyor punchlarım hadi becerebilirsen sar bant Tarzan sandı kendini tarz am barf alt tire pazmantXD (puhaha :=)) | |
|
| |
BarF PanzarM Battle Şampiyonu
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 43 Rep Puanı : 88 Rep PuaN : 1 Kayıt tarihi : 29/07/09
| Konu: Geri: (2. Tur) BlameON - Barf Panzarm (31ağsts.-5 eylül) Çarş. Eyl. 02, 2009 11:35 pm | |
| Eywallah Hacm Sanada Başarılar...Kasmam Ben Çoluk Çocuk Karşısında Sen Kimsin Ki Haspam Benden gelir kızarsam Hasmıma Ağır Hiciwli Za'm Bendeki Rap Olgun Meywe Seninki İse Ham Hadi Durma Dewam Et Kendini Kanıdır Çocukça Masallara Kan BarF PanzarM'ı Yenecekmiş Haddinmi Lan aGWa iNSaN Dissimi Okurken Sana Tawsiyem OSMANLICA Sözlük Kullan Bu Kadarda Wackini Görmemiştim Demişsin Araştır İsmimi Kimleri Kalemimle Ezmişim Küfürsüz Rap Yapamamış Kültürsüz Köpek BAL-EMOn Koydum Jileti Sandelyene Zıpla We Üstüne Kon Wictory Bayrağı Bende Bu Atışmada Belli Şimdiden Dalalete Saplanmışsın Silkelen Biraz Kendine Gel Haywan Atıştığım Canlı İnsan Değil ki Onun Ataları Bile Yam Yam Bar Sonlarında smile's ekle Dissine Böylelikle Katmaya Çalış Anlam Yirmi Bar Boyunca Hawlamış Uyuz Köpek Başımda Bi Bok Anlamam Coca Cola'nın Ne İşi Olduğunu Bilirsin Böcekle Seni mi Öptü Müneccim Üç Kişide War O Kolanın Formülü Genel Kültürünü Sikiyim Gidicek Elbet Herkes İmamın Yanına Ama Benden Önce Sen Fâilin Olucam Çünkü Ellerimde Gebereceksin Son Barda Kafiye Yapmak İçin Pazmant Yazmışsın Merak Ettim Acaba Warmı Bi Anlamı Lan BAL-EMOn Teyet Geçti Dissin Bana Son Konuşmasında Öyle Dedi Başbakan
| |
|
| |
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 43 Rep Puanı : 88 Rep PuaN : 1 Kayıt tarihi : 29/07/09
| Konu: Geri: (2. Tur) BlameON - Barf Panzarm (31ağsts.-5 eylül) Cuma Eyl. 04, 2009 11:26 am | |
| We Geldi BlameON Echelinin Eceli Okunuyor Minareden Ölümün Senfonisi Aciz Bedeni Bir Awuç Toprak İle Defn Edildi Kendini Bilmeyip BarF'a Diklenmekti Ölüm Nedeni Kuruldu Kıldan İnce Kılçtan Keskin Püli Ya Geri Dönüp Öpecek Elimi Yada Yeri Cehennemin Dibi Sözde Lise Talebesi Karşımdaki Fahişeliktir Asıl Mesleği Saati Beş Dolar Arkasındaki Barkotunda Yazar Tarifesi Senin Gibi Sefillere beleşe werilir bende hiciwin dersi BarF PanzarM Karşındaki moruk pstir tersi Tek hamlede kafanı göwdenden ayırır cenbiyyesi Aforoz etti seni rapten Hiciwin efendisi
Werse iki BarF 1. Kürsüsünde BlameON'a El Sallar Rapin Kuş Tüyü Misali Benimki İse Tartamaz Kantar BlameON Denilen Adi Dostlarını Üç Kuruşa Satar Çaktırmaz Ama Rakipleri Karşısında Makatı 3.5 Atar Bak iyice yoktur dissimde bi tane küfür Eğer küfür edersen kemiklerin eder kütür kütür BarF PanzarM hadi şifalı nefesinle BlameON'u üfür BarF Fatih Sultan gibi Gemileri karadan yürütür
Agwa insan beni dinle doğru yolu bul gel kendine Aşağılara bakar oldum dogru seni görmek için hergele Ta'ne Zenan ile mi kazanacaksın atışmayı hadi be Hiciwin kursu bitti sınıfta kaldı ami tekrar oku bi sene
| |
|
| |
BlameON Muzzam Üye
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 72 Rep Puanı : 177 Rep PuaN : 1 Kayıt tarihi : 27/07/09 Yaş : 32 Nerden : BilemeOM:=)
| Konu: Geri: (2. Tur) BlameON - Barf Panzarm (31ağsts.-5 eylül) Cuma Eyl. 04, 2009 1:34 pm | |
| F*hişe kelimesi ağza sakız ama ona sorarsan küfür etmiyor G*tün o kadar büyük ki ozon tabakası bile kendi haline şükür ediyor Aslında bilirim bu battle bitti şu ilk iki barımda (nakavt) Senin rhymelar baş ağrısı benimki şişkinlik yaratır karında
Akıcı rhymelerim sperm etkisi yaratır sende akıcı olan şey sümüğün Başkaldırmanla eşdeğer kan emmesi yerde sürünen sülüğün Küfrüme mühür çekmesi yetmez bi de bana öğretir Türklük (orda dur!) Sansürlü kelimelerin olmasa n'Olur senin tipin RTÜK 'lük
3.5 mu? haha bizde sınır half - five (2.5),bendeki rap Thug Life sendekiyse House wife Pc basından erkeklik dersi verir mal battle'yi sandı Half Life (V1.5) Kalemime b*k atar ama bilmez ki punchları da kalemi gibi ince (0.5) 3.5 tan 0.5e inen bi haysiyetin var merak ediyorum n'apıcaksın o da gidince (0)
ilk diss te neydin ikincide ne oldun rapinde var süblimleşme (fos) Gaza geldiğin belli ama söylüyorum Gangstalık değil sübyan deşmek G*tün gibi rapinde de acık veriyosun sanırım kırıcam punch rekoru Barlarım simetrik mükemmelliyette akmakta senin barlar aç dekoru
Rapim anka tüyü gibi değerli seninkiyse hurda, doğru tartamaz kantar Bu fıkramızda Barf kürsüde el sallar Blameye gay ya buldu iyisini sarkar Şifalı nefesinle üfür beni hatta daha fazla şifa icin ağzına da vereyim Sen 21.yy de gemiyi karadan yürüt ben klavyemle alayını sereyim
| |
|
| |
Cakota-M Muzzam Üye
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 73 Rep Puanı : 148 Rep PuaN : 6 Kayıt tarihi : 07/07/09 Nerden : Kaio Sama diyarından !
| |
| |
CieM
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 229 Rep Puanı : 537 Rep PuaN : 5 Kayıt tarihi : 04/04/09 Yaş : 30 Nerden : pendik/ist
| |
| |
BlameON Muzzam Üye
| |
| |
PatroN
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 390 Rep Puanı : 1035 Rep PuaN : 7 Kayıt tarihi : 03/04/09 Yaş : 31 Nerden : ist.PENDİK
| Konu: Geri: (2. Tur) BlameON - Barf Panzarm (31ağsts.-5 eylül) Cuma Eyl. 04, 2009 9:16 pm | |
| Karşılaşma bitmiştir,Her 2 Arkadaşta teşekkür ederiz GALİP BLAMEON'DUR
| |
|
| |
| |
| |
CieM
| |
| |
BlameON Muzzam Üye
| Konu: Geri: (2. Tur) BlameON - Barf Panzarm (31ağsts.-5 eylül) Paz Eyl. 06, 2009 6:34 pm | |
| puhaha nereye gideom bazookayı mı elicem:D:D: | |
|
| |
| (2. Tur) BlameON - Barf Panzarm (31ağsts.-5 eylül) | |
|