| (Yarı Final) BlameOn - Bazooka-Z (8-13 eylül) | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
CieM
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 229 Rep Puanı : 537 Rep PuaN : 5 Kayıt tarihi : 04/04/09 Yaş : 30 Nerden : pendik/ist
| Konu: (Yarı Final) BlameOn - Bazooka-Z (8-13 eylül) Salı Eyl. 08, 2009 1:18 pm | |
| yarı finallerde 5 gün sürelidir ve 24 bardır. başarılar | |
|
| |
BlameON Muzzam Üye
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 72 Rep Puanı : 177 Rep PuaN : 1 Kayıt tarihi : 27/07/09 Yaş : 32 Nerden : BilemeOM:=)
| Konu: Geri: (Yarı Final) BlameOn - Bazooka-Z (8-13 eylül) Perş. Eyl. 10, 2009 9:14 pm | |
| Evet özür diliyorum bu göreceli kavramda ''GEÇ'' kaldıgım icin,ilk dissler icin 3gün süre verin dedigimde bunu bile kabul etmeyip zaman koymayanlar,3günü bile az bulup da 5gün mühlet verenler -sadece ilk diss icin-.. şimdi 2.günde ‘’yazamıosan’’ 'PES ET' diosa ztn beni ''Tuş'' etmiştir bu kırıcı sözüyle...herseye ragmen korktu da kactı demeyin diye,üstelik su sanal battlede en cok karsılasmak istedigim kişiyle karsılasacak olmanın şevkini de bi kenara itip,ilk dissimi atıp cekiliyorum..hevesimi kursagımda bıraktınızya ne diyim …’’BAZOOKA finalde basarılar,ztn yenecektin ama çekildiğim icin kusura bakma’’….
Her yer altında yaşayan underground meraklısı olunca Karşıma bir Lağım faresi çıktı meydan okur boyunca... Hayvan=Düşünemeyen insan ,insan=düşünebilen hayvan Bazooka=DÜşünebilen soylu düşünemeyen, hem de ağzı yayvan.. Sen sümük çekmeye devam et rap'le Selpak muhabbetinde.... Kişiliğinden dem vuracaksam kızma duyacaksın tuhaf betimler.. Ekonomik kriz, evet laf edemem ek işine,''rap'' ‘’de’’ ''yaptıgına'' gerzek Fah*şelik kariyerin gibi parlak olmayacak rap'İn, elbet bu da gercek... Sen sakız gibisin çiğnenmekten bıkmadın ama ben bıktım usandım... Disslerinde o sakızdan cıkan fallar gibi ne zaman okusam kusardım...(iğrenç?) Kulağımda sivri sinek kadar etkisi yok bir de sivri dilli geçinir.... Rap'in ''sivri ucundasın'' rahat ol, zevk al,bu da kendi seçimin... Sözlerine kendinden bir şey kat,çekinme,boku çıksınsözlerin, Blame gelip şifonu çeksin,bye bye,korku saçsın gözlerin…. Kelimelerine direk BİP,darwin teorisine denek TİP….. Dünya bile kendi yörüngesinde hayrola ne bu döneklik…. Rap’inizi bono yapsanız 1 gün bile tutunamaz borsada…..(bilirim) Kalifiye diss bendeki (eminim!) sonum diskalifiye olsada… | |
|
| |
Bazooka-Z Battle Şampiyonu
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 5 Rep Puanı : 10 Rep PuaN : 1 Kayıt tarihi : 10/08/09
| Konu: Geri: (Yarı Final) BlameOn - Bazooka-Z (8-13 eylül) Cuma Eyl. 11, 2009 12:26 am | |
| Adam kendini elemiş resmen. Ciem'den ricam bu seferlik birer diss'e göre değerlendirme yapılsın. Benim kabulümdür:
Bazooka yer üstüne, dostum; altta kalan köklerim Böyle yavşarsan her lâfımı gırtlağından köklerim! Descartes nice bir embesil ve onun izindesin köpek Fitili iterim gittiğince, "itme, dur" desin göbek Kağıt mendil fabrikan da olsa durdurmaz kanı Çıktığın dal sana mı girdi? Acıdı mu kurnaz ayı? Yayı gerim gerim gerince okumu çaktım ardına Tümüne dayanamazsın diye de sonu bıraktım yârına Çiğnediğin sakızda gizli rûhunun gizemleri İki çalımla aştım, çöktü maymunun tandemleri Kulağın sivri sineğe "az" der; davul? Zurna? Yine de az Yüzdüğün çamurdan sıyrıl; rap'imi turla, beynamaz! Elin uzunsa uzanacaktır sifonun sapına delikten Ve kendi ipini kendin çek ki bi' daha sızma eşikten Mazlum edebiyâtı yapma, bu Emrah'ça hallerinle Sözün hasını duy da adam ol; lan bi' parça bâri dinLe Dalgalı kur boğmuş öküzü; belli, kuyruk acısı var Sanki ibre terse dönmüş, sanki p.ştluk acısı var! Eleneceksin, dileneceksin sayfalarca "oy" diye Elbet sende yalvarırsın "hadi be Bazooka, koy!" diye...!!!
| |
|
| |
CieM
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 229 Rep Puanı : 537 Rep PuaN : 5 Kayıt tarihi : 04/04/09 Yaş : 30 Nerden : pendik/ist
| Konu: Geri: (Yarı Final) BlameOn - Bazooka-Z (8-13 eylül) Cuma Eyl. 11, 2009 1:26 pm | |
| bazooka abim sen üst turdasın oylama felan yok. blameona ayrı muamele yapıldığı için yönetime bir anlamda sitem etti bu davranışıyla
başarılar
| |
|
| |
MesthLeS Yeni Üye
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 1 Rep Puanı : 2 Rep PuaN : 0 Kayıt tarihi : 03/09/09
| |
| |
Cakota-M Muzzam Üye
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 73 Rep Puanı : 148 Rep PuaN : 6 Kayıt tarihi : 07/07/09 Nerden : Kaio Sama diyarından !
| Konu: Geri: (Yarı Final) BlameOn - Bazooka-Z (8-13 eylül) Cuma Eyl. 11, 2009 4:03 pm | |
| Blame msn den konuşmuştuk sanıyorum seninle bu konuyu. Ve bana kapandı atıyorum dissimi diye söz vermiştin. Yaptığın şeyi sana yakıştıramadım. Bazen dış dünyaya kulaklarını tıkamasını bilmezsen dış dünya seni dışına fırlatır atar. Haberin ola, yaptığın şey bize yakışmayacak hele senin kişiliğine hiç yakışmayacak bir şey kardeşim. Neyse seni bu kadar kızdıracak ne oldu ki anasını satayım ya...! Yine de kalemine sağlık. Bazo da güzel yazmış. Finalin hemen başlamasını istiyorum Ciem biraderim..! | |
|
| |
CieM
| Konu: Geri: (Yarı Final) BlameOn - Bazooka-Z (8-13 eylül) Cuma Eyl. 11, 2009 4:28 pm | |
| cakota abi sen niye blameon a çıkıştın hiçmi hiç anlamadım final başlatıyorum | |
|
| |
PatroN
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 390 Rep Puanı : 1035 Rep PuaN : 7 Kayıt tarihi : 03/04/09 Yaş : 31 Nerden : ist.PENDİK
| Konu: Geri: (Yarı Final) BlameOn - Bazooka-Z (8-13 eylül) Cuma Eyl. 11, 2009 5:19 pm | |
| | |
|
| |
CieM
| Konu: Geri: (Yarı Final) BlameOn - Bazooka-Z (8-13 eylül) Cuma Eyl. 11, 2009 5:43 pm | |
| - PatroN demiş ki:
- KONU KİLİTLENMİŞTİR .!
henüz kimse battle hakkında yorum yazmdı bekle yazılsın kilitlersin | |
|
| |
| (Yarı Final) BlameOn - Bazooka-Z (8-13 eylül) | |
|