| Barf Panzarm - battlekaptan (19-?? ağustos) | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
CieM
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 229 Rep Puanı : 537 Rep PuaN : 5 Kayıt tarihi : 04/04/09 Yaş : 30 Nerden : pendik/ist
| Konu: Barf Panzarm - battlekaptan (19-?? ağustos) Çarş. Ağus. 19, 2009 1:14 pm | |
| kurallar bellidir. 24 barlık 2şer diss barf başlar-battlekaptan cevaplar battlekaptan başlar-barf cevaplar
TUNUVA 5 GÜN SÜRELİDİR
En son CieM tarafından Cuma Ağus. 21, 2009 1:44 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
BarF PanzarM Battle Şampiyonu
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 43 Rep Puanı : 88 Rep PuaN : 1 Kayıt tarihi : 29/07/09
| Konu: Geri: Barf Panzarm - battlekaptan (19-?? ağustos) Çarş. Ağus. 19, 2009 2:15 pm | |
| Ve beklerken sağlam bi rakip kaptan geldi karşıma Bana cewap wericem diye kalemi aşındırma Beni yenip ikinci tura çıkıcanı sanıyosan aldanma Ben yükseklerden uçan bir kartal sense leş yiyen bi akbaba Hadi benden musade kaç buradan sakın ha arkana bakma Arkandayım tek hamlemle giriceksin toprak altında çukura Bak sela veriliyo minarelerden senin için öldün artık anla Ben katilin en PanzarM ön safı tutucam cenaze namazında Fark attım sana şimdi başla aramızdaki mesafeyi ölç arşınla Yazmam bile gereksiz aslına baştan belli BarF PanzarM 2. Turda Gerek Yok Kasmaya Bir Kazma Karşısında 11 Bar yeter kazanmama | |
|
| |
battle*kaptan* Yeni Üye
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 4 Rep Puanı : 6 Rep PuaN : 0 Kayıt tarihi : 10/08/09 Yaş : 33 Nerden : MERSİN
| Konu: Geri: Barf Panzarm - battlekaptan (19-?? ağustos) C.tesi Ağus. 22, 2009 9:31 pm | |
| bu battle zor oyun bekle kolpa bana eğecen boyun dissimi görünce pcye bir reset koyun ben gelecem ama önce soyun herkes beni burda burda düşük biri sansın bileğini bükünce karşımda tir tir 5 atacaksın kartal gibi uçunca tüfeklere geleceksin bu sözlerimle belki bana eleneceksin isterdim buraya bir küfür daha koysam ama ağır bulursun oturur ağlarsan şimdi diss yerine bana kelam et artık yazamıyorsun git banyo et dolaşma cenabet | |
|
| |
battle*kaptan* Yeni Üye
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 4 Rep Puanı : 6 Rep PuaN : 0 Kayıt tarihi : 10/08/09 Yaş : 33 Nerden : MERSİN
| Konu: Geri: Barf Panzarm - battlekaptan (19-?? ağustos) C.tesi Ağus. 22, 2009 9:37 pm | |
| bende seni birşey sandım benim sözlerimle yandın kafana bi buz koy yada bi hap yut böyle olmaz bence hastaneye bir araba tut bu diss güreş misali üsttesin sevinme altımdasın üzülme çok bar değil sana yeter bir kelimem çok şansızsın nie çıktın karşıma tabutumu taşıyacakmışsın varmı sende o yürek kartal gibiymişsin gelde görek artık güzel bişi yaz sözlerin çok boktan ne sen ne ben admin koyacak sok nokta | |
|
| |
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 43 Rep Puanı : 88 Rep PuaN : 1 Kayıt tarihi : 29/07/09
| Konu: Geri: Barf Panzarm - battlekaptan (19-?? ağustos) C.tesi Ağus. 22, 2009 10:31 pm | |
| Sıçmış sıvamıs dissinde battle kaptan Sana karaköyde giydiricem kırmızı kaftan O neydi öyle On baramı gücün yetti haywan Sen bendeki kafiyeleri gör we rap yapmak için hırslan Bana kaside olur ancak diss değil yazdığın Üç gün bekledim seni bari düzgün bişey yazsaydın Hastaneye gerek yok sarsamadı bile o boktan dissin Tabut taşıcağım diye bişey mi dedim sığır okuduğunu anla Gelde Görek dedin ya aralık bırak bu gece gelicem seni domaltmaya "ne sen ne ben admin koyacak sok nokta" Derken de hadi durma yalakalanmaya başla Patronda bilir kimmis kaptan battle da Yeter Artık Çok uzatı bu saçma sapan atışma Patron Nigga Yaz oraya BarF PanzarM 2. Turda
| |
|
| |
PatroN
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 390 Rep Puanı : 1035 Rep PuaN : 7 Kayıt tarihi : 03/04/09 Yaş : 31 Nerden : ist.PENDİK
| Konu: Geri: Barf Panzarm - battlekaptan (19-?? ağustos) Paz Ağus. 23, 2009 1:00 pm | |
| Kapışma Sona Ermiştir, Sonuç olarak incelemelerimiz sonucunda BARF'ın Diss'ini daha iyi bulduk ve Barf 2. tura çıktı Battle Kaptan'ada Çok teşekkür ederiz Kapışmamıza Katıldığı İçin BARF'a 2. Turda Başarılar
| |
|
| |
CieM
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 229 Rep Puanı : 537 Rep PuaN : 5 Kayıt tarihi : 04/04/09 Yaş : 30 Nerden : pendik/ist
| Konu: Geri: Barf Panzarm - battlekaptan (19-?? ağustos) Paz Ağus. 23, 2009 1:05 pm | |
| iki üyeyede teşekkürlerimi sunuyom. tebrikler | |
|
| |
| |
| |
PatroN
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 390 Rep Puanı : 1035 Rep PuaN : 7 Kayıt tarihi : 03/04/09 Yaş : 31 Nerden : ist.PENDİK
| Konu: Geri: Barf Panzarm - battlekaptan (19-?? ağustos) Ptsi Ağus. 24, 2009 4:21 pm | |
| KONU İLE İLGİLİ SORU VE SORUN KAMADIĞINA GÖRE KONU KİLİTLENMİŞTİR..! | |
|
| |
| Barf Panzarm - battlekaptan (19-?? ağustos) | |
|