| (2. Tur) Lanetolsun - Bazooka-Z (31ağsts-5 eylül) | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
CieM
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 229 Rep Puanı : 537 Rep PuaN : 5 Kayıt tarihi : 04/04/09 Yaş : 30 Nerden : pendik/ist
| Konu: (2. Tur) Lanetolsun - Bazooka-Z (31ağsts-5 eylül) Ptsi Ağus. 31, 2009 1:11 pm | |
| kurallar aynı, 24 barlık 2şer diss. 1-2-2-1 sırasına göre olacak | |
|
| |
lanetolsun Yeni Üye
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 7 Rep Puanı : 14 Rep PuaN : 0 Kayıt tarihi : 10/08/09
| Konu: Geri: (2. Tur) Lanetolsun - Bazooka-Z (31ağsts-5 eylül) Çarş. Eyl. 02, 2009 4:14 pm | |
| Konuşmuşsun zamanında boş ama karşında artık ben varım Sen dissten bir haberken diss benim öteki yanım Ben atarım Dissleri sen alırsın üstüne yaparsın yalıtım bu dissten sonra olucaksın bir numara olduğuma dair kanıtım
Çıktın karşıma demek amacın benle kapışmak Sana biraz lüks koçum benimle atışmak akılsızların işidir her karşısına çıkana sataşmak kondom kullanmadım seni disslerken ve sonuca bak
iki dakikanı alan disslerinle beni ezebilmen olasılığı çok düşük uğraşma Baştan yediremiyorsan kendine sonrasını getirip benimle atışma Hadi gösterdin Bir cesaret ve başladı Sonucu belli olan kapışma Bağri sıkı durda daha ilk turdan Yerdeki parkelere yapışma | |
|
| |
Bazooka-Z Battle Şampiyonu
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 5 Rep Puanı : 10 Rep PuaN : 1 Kayıt tarihi : 10/08/09
| Konu: Geri: (2. Tur) Lanetolsun - Bazooka-Z (31ağsts-5 eylül) Çarş. Eyl. 02, 2009 11:39 pm | |
| Bazooka dediğin boş konuşmaz; gel de öğren ustadan Seni bi' bağırtmak gerekli dert yüzünden susmadan Senin attığın o diss'se sümkürür, siler, atar Ve sifonu çekerim gider derine aynı eskiler kadar Dar beyinli bir veletsin, direneceksin. Nâfile... Şunu oturtun ortalayıp, k.çını çeksin menzile Dileme benden, vermem aslâ iki taşaktan ilkini G.tün insanlıktan çıkmış, zorlamaktan fil gibi Dibine vurdum, aldırmadın; anlaşılan yollusun Gerini sorgularda çözdüm; sordum "handan bol musun?" Sunduğun şu zırva rap mi? Fıkradan da dengesiz Sen ne yanda ışığı görsen koşturan yörüngesiz Bi' göktaşından farkı olmayan bir embesil tavuk Horozun olsam yumurtlardın; burası fol değil, lâvuk! Dahası fazla sana be dostum, soksam ağzından çıkar Durduğum bu yer yeterli; yersin ayazı, kan çıkar...!!!
| |
|
| |
Bazooka-Z Battle Şampiyonu
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 5 Rep Puanı : 10 Rep PuaN : 1 Kayıt tarihi : 10/08/09
| Konu: Geri: (2. Tur) Lanetolsun - Bazooka-Z (31ağsts-5 eylül) C.tesi Eyl. 05, 2009 4:15 am | |
| Has bu kelime, düştün elime; tek bi' dilime tav mısın? Yoksa kavunu yut tümüyle, dikkat et de kasmasın Sınavlarda kopya çekilir, battle'daysa çâre yok Senin çıktığın delikte bak bilhassa fâre çok B.k musun bu koku nedendir? Leş misin? Çürük ceset Dev aynasında bile miniksin, sen âciz küçük velet Bileti kestim, yirmidört bar etmez çakalın eti budu Bir su döktüm, yandı "lânet" adlı malın trafosu Sosu kanından yapılmış beyaz bi' patlıcandır bu Senin duvarın neylesin, bu dağlar yıktıran tabu Kabuğu soyulmuş bi' portakalsın, başa oturtmalı Hadi lan ordan! Çakma zenci; her sözün gâvur malı Dalaşın lüksse sokayım lükse, nükse etsin itliğin Herkes görecek, gâyet açık, ayan senin bittiğin Yine de son duanı et ki kâfir girme toprağa Çabaladın da değdi mi lan böyle i.ne olmağa...?!?
| |
|
| |
lanetolsun Yeni Üye
| Konu: Geri: (2. Tur) Lanetolsun - Bazooka-Z (31ağsts-5 eylül) C.tesi Eyl. 05, 2009 11:13 am | |
| Türkü şekliyle rap yapan arabesk mal sana söylüyorum kavra Kavunu yedimde kabuklarını g.tüne sokmadan deget köşelerde havla Sen kopyanı çek madem ama ben külyutmaz seni adam ederim sıfırla Beynin yıkanmış yazamıyorsun ama hala bu inatçılık niye ezildin anla Çıkan kokunun kaynağı karşımda korkundan altına s.ıçtığın o kıçında Bana minik diyenler karşımda olmuş bir santim ama haberleri yok bana karşı olanlan çok içlerinde beni yenebilecek olanı aradım ama yok o trafodan çıkan kıvılcımlarlada yandın oğlum sen kıçında elektirik çok yüz verdik aldık karşımızada kendini sandı tuvaletteki bok Sağlam olan beyindir duvarı bırak Dağları yıktın ama karşımda acizsin Başa oturanların başa oturtması gibi bi lüxünden bahseden bi keksin öyle birşeyin olması senin beni ezmenden daha imkansız yenemeyen elini çeksin Tek bi sözüm yeter sana ama daha istersen akşam ara geliyim sana dön arkana sokiyim bir kere o gayet açık ve herkesi gördüğü kıçına dinden bi haber insan sen kendini de dindar san ama birşey söyliyim iyi anla Gavur kafir bir topsun cırlıyorsun etrafına ama s.kinin girceği tek yer damacana LANET OLSUN yinemi kazandım ya ama kapak olsun buda kendini erkek sanan kahpe oro.puya | |
|
| |
CieM
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 229 Rep Puanı : 537 Rep PuaN : 5 Kayıt tarihi : 04/04/09 Yaş : 30 Nerden : pendik/ist
| Konu: Geri: (2. Tur) Lanetolsun - Bazooka-Z (31ağsts-5 eylül) C.tesi Eyl. 05, 2009 1:38 pm | |
|
En son CieM tarafından Paz Eyl. 06, 2009 4:21 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
BlameON Muzzam Üye
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 72 Rep Puanı : 177 Rep PuaN : 1 Kayıt tarihi : 27/07/09 Yaş : 32 Nerden : BilemeOM:=)
| Konu: Geri: (2. Tur) Lanetolsun - Bazooka-Z (31ağsts-5 eylül) C.tesi Eyl. 05, 2009 7:18 pm | |
| Sonuc belli ama Lanetolsun da saglam kalemmiş | |
|
| |
Cakota-M Muzzam Üye
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 73 Rep Puanı : 148 Rep PuaN : 6 Kayıt tarihi : 07/07/09 Nerden : Kaio Sama diyarından !
| Konu: Geri: (2. Tur) Lanetolsun - Bazooka-Z (31ağsts-5 eylül) C.tesi Eyl. 05, 2009 9:10 pm | |
| Lanet olsun dan ben bu kadarı beklemıyordum tabıkı ama Bazo her turlu onde...! Kalemınıze sağlık beyler....! | |
|
| |
PatroN
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 390 Rep Puanı : 1035 Rep PuaN : 7 Kayıt tarihi : 03/04/09 Yaş : 31 Nerden : ist.PENDİK
| Konu: Geri: (2. Tur) Lanetolsun - Bazooka-Z (31ağsts-5 eylül) Paz Eyl. 06, 2009 10:45 am | |
| Her atışmada yaptığım gibi performansının üstünde diss atan arkadaşların diss'lerini araştırıyorum ama laet'inkine gerek yok sonuç zaten her hali ile bellidir.! KARŞILAŞMAMIZIN GALİBİ=BAZOKA-Z | |
|
| |
lanetolsun Yeni Üye
| Konu: Geri: (2. Tur) Lanetolsun - Bazooka-Z (31ağsts-5 eylül) Paz Eyl. 06, 2009 5:06 pm | |
| | |
|
| |
| (2. Tur) Lanetolsun - Bazooka-Z (31ağsts-5 eylül) | |
|